Denizli Merkezefendi Belediyesi'ne bağlı 50 mahalle muhtarının 'Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Merkezefendi İlçe Kaymakamı Görücü, muhtarları kanuna aykırı hiç bir iş yapmamaları ve yaptırmamaları konusunda uyardı. 
Merkezefendi'de bulunan 50 mahallenin muhtarlarına konuşan Kaymakam Şükrü Görücü, muhtarlara anayasaya, kanuna uygun hareket etmeleri gerektiğini aksi taktirde suç işleyeceklerini söyledi. Görücü, "Denizli'de çok fazla görülen düğünlerde silah atılması oldukça meşhur. Balkonda oturan ailenin suçu ne ki bir magandanın havaya rastgele sıktığı kurşunla hayatını kaybediyor veya yaralanıyor. Muhtarlar olarak bu gibi durumlara izin vermemeniz gerekiyor. Bu tip durumlarda bilgi verilmeli, kolluk kuvvetlerimiz tarafından gereken yapılmalı." dedi. 
Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü olması nedeniyle, istiklal şairini rahmetle andıklarını belirtti. Görücü, Mehmet Akif'in, "Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın" sözlerini de hatırlattı.