İSTANBUL (CİHAN)- Şişli’de, kavga ettiği kişilerden kaçtığı iddia edilen Erkan Ateş, 6 metre yüksekliğindeki duvardan düştü. Bacağı kırılan ve çeşitli yerlerinden yaralanan Ateş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Fulya Mahallesi Ortaklar Caddesi Pehlivan Sokak’ta saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Erkan Ateş kız arkadaşına laf atan kimliği belirsiz kişilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ateş ve kız arkadaşı kaçmaya başladı. Pehlivan Sokak 28 numaralı apartmanın bahçesinde saklanmaya çalıştı. Bu sırada 6 metrelik duvardan düşen Erkan Ateş, yaralandı. Binaya ait garajın üzerine düşen Ateş’in çıkardığı ses üzerine dışarı çıkan vatandaşlar, hırsızlık şüphesiyle polise haber verdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, Ateş’i yerde yaralı olarak buldu. Polis, yaralı Ateş için ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Erkan Ateş’i Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıdı. Tedavi altına alınan Ateş’in bacağının kırıldığı ve vücudunda ezikler olduğu öğrenildi.
Ateş’in polise verdiği ilk ifadesinde, kız arkadaşıyla yolda yürürken laf atan kişilerle tartıştığını ve şahıslardan kaçarken de duvardan düştüğünü söylediği ileri sürüldü. Ateş'in yanında olduğu öne sürülen kadın ise kaçtı.



CİHAN