Manisa'nın Hamzabeyli ilçesinde 19 Şubat 2012 tarihinde evlerinde boğazları kesilerek öldürülen Sibel ve Sabri Akkoç çiftinin katil zanlısı bulunamadı. 
Akkoç çiftinin kardeşleri, katili ihbar eden ya da emniyete teslim eden kişiye öldürülen kardeşlerinden kalan mal varlığını bağışlayacaklarını söyledi. 
Manisa'nın Hamzabeyli ilçesinde iki yıl önce evlerinde boğazları kesilerek öldürülen Sibel ve Sabri Akkoç çiftinin katilleri iki yıldır yakalanamıyor. Katillerin yakalanamamasına üzüldüğünü ifade eden Sabri Akkoç'un kardeşi Cazibe Efe, "Kardeşimin katilini bulana kardeşime ait bütün mal varlığı vermek istiyoruz. Katili bulan kişinin gerek emniyette gerek biz de kimlikleri saklı tutulacak" dedi. Konuyu gerekirse Başbakan'a kadar ileteceklerini ifade eden Efe, şöyle konuştu: "Vali yardımcısıyla, başsavcıyla, jandarmayla sık sık diyalog içerindeyiz. Bir Başbakan kaldı görüşmediğimiz. Bu olayın aydınlanmasını istiyoruz. Ufak bir olay değil. İki kişi birden neden niçin öldürüldü? Kardeşimin hiç düşmanı yoktu." Kardeşinin kimseyle kavgalı olmadığını anlatan Efe, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kardeşimin bu güne kadar ne kavgalısı ne de düşmanı vardı. Kimseden de hiçbir şey duymadık. Allah rızası için duyan gören varsa emniyete bildirsin. Kimlikleri gizli kalacak." 
Olayın ardından Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı Sert" adlı programa katıldıklarını hatırlatan Efe, sözlerini şöyle sürdürdü: "Müge Anlı'nın programına katıldığımızda orada iki kardeşin öldürüldüğü başka bir olay vardı. Onlar için özel ekip kurulmuştu bize neden özel ekip kurulmuyor. Jandarma ilgileniyor denildi. Bizim için de özel ekip kurulsun." 
Sabri Akkoç'un diğer kardeşi Firdevs Karadağ ise konuyu Başbakanlığa taşımakta kararlı olduğunu söyledi.

HAMZABEYLİ'DE CİNAYET
Manisa'nın Hamzabeyli beldesinde manavlık yaparak geçimlerini sağlayan Sabri Akkoç (44) ve eşi Sibel Akkoç (41), 19 Şubat 2012 günü evlerinde boğazları kesilmiş halde bulundu. Sabah 06.00 sıralarında kahvesini açmaya giden Mehmet Aydemir, Fidanlık Sokaktan geçerken komşusu Sabri Akkoç'u evinin kapısının önünde kanlar içinde hareketsiz yatarken gördü. Sabri Akkoç'un yanına giderek boğazının kesildiğini fark eden kahveci Mehmet Aydemir önce Acil 112'ye ardından jandarmaya haber verdi. Sabri Akkoç'u evinin kapısı önünde boğazı
kesilmiş olarak ölü bulan Acil 112 sağlık ekipleri, evin içine girdiklerinde eşi Sibel Akkoç'u da mutfak kapısının önünde boğazı kesilmiş olarak ölü buldu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, evin çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak, evde araştırma yaptı. Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin evin mutfak penceresinden girdiği ve ardından evin arka odasındaki odanın penceresinden kaçtığı belirtildi. Yapılan ilk incelemelerde Sabri Akkoç'un kollarında bıçak darbeleri olduğu, eve giren kişi veya kişilerle yaşadığı boğuşmanın ardından boğazının kesildiği ve Akkoç'un kanlar içerisinde yardım istemek için evinin kapısına kadar gittiği tespit edildi.