Pamukkale Belediyesi, üst yapı çalışmalarıyla mahallelerin bir bir dönüşümünü sağlamaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Karşıyaka Mahallesi’nde 25 bin metrekare sıcak asfalt, 2 bin metrekare parke ve 2 bin 500 metrekare bordür olmak üzere bölgede 500 bin liraya kısa zamanda tamamlanan  üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının  yanı sıra mahalle mahalle ara caddeler de  modern bir yapıya bürünüyor.  Başkan Gürlesin, merkezden en ücra noktaya kadar ilçe genelinde çalışmaları bir bir kontrol ederek, sorunsuz olarak üst yapının tamamlanması için büyük gayret gösteriyor. Çalışmaların bir ayağı olan Karşıyaka Mahallesinde de kısa zamanda biten çalışmayı Başkan Gürlesin, yerinde inceledi. 25 bin metrekare sıcak asfalt 2 bin metrekare parke, 2 bin 500 metrekare bordür çalışması olmak üzere 500 bin lira maliyetle tamamlanan üst yapı çalışması bölgeye yeni bir çehre kazandırdı. Toplu ulaşımın yoğun olduğu 500 metrelik bir kısım ise duble yol olarak tamamlandı. 

KARŞIYAKA HALKIMIZA İSTEDİĞİNİ VERDİK
Karşıyaka Mahalle sakinlerinin çalışma nedeniyle memnuniyet ve teşekkürlerini ilettiği Başkan Hüseyin Gürlesin, “Karşıyaka mahallemize bundan 2 ay önce geldiğimizde en önemli talepleri özellikle toplu ulaşımını geçtiği noktalar ve üst yapı ihtiyacı duyulan noktalarda çalışmaların yapılmasıydı. Bizde kısa zamanda planlamayı yaparak çalışmayı başlattık. 25 bin metrekare alanda kısa zamanda, üst yapı çalışmalarını tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Toplu ulaşım noktasında özellikle kilit nokta olan 500 metrelik bir bölümü duble yol olarak yaptık. Bölgemiz hem modern bir şehir görünümüne kavuştuğu gibi trafik noktasında hem güvenliği sağlamış, hem de ulaşımı rahatlatmış olduk. Yatırımın Karşıyaka Mahallemize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.