Pamukkale Belediyesi 68 mahallesine de hizmet götürmeye devam ediyor. Sadece şehir merkezi değil kırsal alandaki mahallelere de dokunan Pamukkale Belediyesi, Karataş Mahallesi’nde büyük sıkıntıya neden olan bir konuyu daha çözdü. Karataş’ta oturan ve tarımla ilgilenen vatandaşların ovadaki tarlalarına ulaşmasına engel olan Okçuiçi Deresi’nde yapılan çalışmalar tamamlandı. Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2 hafta gibi kısa bir sürede 2 metre yüksekliğinde, 3 metre eninde ve 8 metre genişliğinde menfez yaptı. Vatandaşların kullanımına açılan menfezi yerinde gören Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Karataş’ta incelemelerde bulundu.

“DERE GEÇİT VERMİYORDU”
Karataş Mahalle Muhtarı Ercan Ergüneş, menfez yapılmadan önce Okçuiçi Deresi’nin özellikle kış aylarında geçit vermediğini ifade ederek, “Bu dere kışın yağışlar nedeniyle çok yoğun olarak akıyor. Yaz aylarında bile geçit vermediği zamanlar oluyordu. Sıkıntımızı Pamukkale Belediyesi’ne ilettik. Kısa sürede menfez yapıldı. Artık bin 500 dönüm araziye ulaşmak daha kolay olacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine teşekkür ederim” dedi.


“HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise menfezin 7 Haziran seçimlerinden hemen sonra yapılmaya başlandığını ifade ederek, “Karataş’ta vatandaşlar tarım arazilerine gitmekte sıkıntı çekiyordu. Bize bu sorun iletildiği. Yapılan incelemeden sonra kısa sürede çalışmalar başladı. 2 haftada 2 metre yüksekliğinde, 3 metre eninde ve 8 metre boyunda yaklaşık 40 bin liraya mal olan menfezi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk.  Bu menfez sayesinde tarımla ilgilenen vatandaşlarımızın bin 500 dönümlük arazisine ulaşması daha kolay hale geldi. Bu çalışmalarımızın seçimle ilgisi yok.  Biz bu projeyi 7 Haziran seçiminin hemen ardından yaptık. Genelde algı seçim öncesi çalışmalar yapıldığıyla ilgilidir. Ancak bizim böyle bir durumda olmadığını gösteren örneklerden biri bu çalışmadır. Pamukkale Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Biz her mahallemizde yaşayan insanımızın derdiyle dertlenerek çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.