İzmir'de, 1998'de zengin dul komşusunu öldürdüğü ve kocasını öldürttüğü için kamuoyunda Kara Melek olarak tanınan Aysun Gürer, Marmaris'te intihar etti. Zengin dul komşusu Hafize Ünal'ı tabancayla öldüren, cinayeti öğrenen kocasını da kardeşine öldürten Gürer, 2005'te hapisten Rahşan Affıyla çıkmıştı. 
İntihar olayı Muğla’nın Marmaris İlçesinde meydana geldi. Aysun Gürer (47), bir süre önce eski görümcesinin Tepe Mahahallesindeki evinde yaşamaya başladı. İki çocuk annesi Gürer, önceki gece saat 01.00 sıralarında görümcesi H.Y ile sohbet ederken balkona çıktı ve kendini ikinci kattan aşağıya attı. Gürültü üzerine balkona çıkan H.Y, Gürer'i yerde kanlar içinde görünce 112 ve polise haber verdi. Ağır yaralı halde ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gürer, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis, olayın ardından H.Y ve görgü tanıklarının ifadesine başvurdu, sokaktaki işyeri kameralarının görüntülerini incelemeye aldı. 
Gürer, 1998'de eşi Mehmet Ali Gürer'le yaşadığı sorunların ardından Lütfullah Ertekin T ile sevgili oldu ve tuttukları evde birlikte yaşamaya başladı. Komşuları olan ve Zengin Dul olarak bilinen 37 yaşındaki Hafize Ünal'ı birlikte öldürdüler. Cinayeti öğrenen kocası Mehmet Ali Gürer de polise ihbarda bulundu. Gözaltına alınan Aysun Gürer delil yetersizliğinden serbest bırakıldı. Eşi hakkında ihbarda bulunan Mehmet Ali Gürer, 9 gün sonra kayınbiraderi Adnan A tarafından öldürüldü. 
Komşusunu öldürmek ve kocasını öldürtmekten yargılanan Gürer de, önce idam cezasına çarptırıldı ardından 20 yıl 10 ay ceza aldı. Sevgilisi Lütfullah Ertekin T de önce idam cezasına çarptırılırken bu ceza daha sonra 5 yıl 6 aya indirildi.
Aysun Gürer, 2005'te Rahşan Affı olarak bilinen afla 7 yıl yattığı cezaevinden tahliye edildi ve Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü.