Bozdağ Kar Şenliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Şenliğe Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Alkyol, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Denizli merkez ile birlikte Tavas ve çevre ilçelerden yoğun katılımla gerçekleşen şenlik, “Kardan Heykel Yarışması” ile başladı. Ardından kayak ve kızak yarışmaları yapıldı. Dereceye girenlere ödüllerini Başkan Zolan verdi.
ay, çorba ve sucuk-ekmeğin ikram edildiği etkinlikte telesiyejler de kullanımına sunuldu. Şenliğe katılanlar, telesiyej ile Bozdağ’ın zirvesinden muhteşem manzarayı görme imkanı bulurken, amatör ve profesyonel kayakçılar da teleski ile tırmanışlarını gerçekleştirdi. 7’den 70’e binlerce Denizlilinin katıldığı Bozdağ Kar Şenliği’nde vatandaşlar karın ve eğlencenin tadını çıkardı.

19 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gazetecilere yaptığı açıklamada Bozdağ Kayak Merkezi'nin yapımında son noktaya gelindiğini, tesisin 19 milyon liraya tamamlanacağını belirtti.
Şenliğin devam etmesi yönünde karar verdiklerini ve vatandaşların yoğun ilgi göstermesinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden Zolan, şunları kaydetti:
"Kayak Merkezimiz, Ege Bölgesi, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'ne hitap edecek. Hızlı bir şekilde o yolda yürüyoruz. 3 adet mekanik tesisimizi tamamladık. Bu yaz, günü birlik tesislerimizi tamamlayarak tüm Türkiye'den gelen misafirlerimize hizmet edeceğiz. İnşallah bu kayak merkezimiz spor ve turizmde ayrı bir çeşitliliğe ve tercihe kavuşacak. Pamukkale bizim turizmde lokomotifimiz, bunun yanında ikinci bir beyaz olarak Bozdağ da  Denizli turizmine ivme kazandıracak, güç verecek."
Etkinliğe katılan  Denizli Valisi Şükrü Kocatepe de Denizli'nin kültür ve turizm çeşitliliğinin çok zengin olduğunu belirterek, Bozdağ Kayak Merkezi'nin de bu zenginliklere yeni bir boyut kazandırdığını, merkezin kış sporları anlamında da kentin iddiasını artıracağını dile getirdi.