Denizli’de etkili olan kar yağışı yerini soğuk havaya bırakırken, eksi derecelerdeki soğuktan dolayı süs havuzları dondu. 
Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı Denizli’de de iki gün boyunca etkili oldu. Yağan kardan dolayı birçok yolda trafikte aksamalar meydana gelirken, kar kürüme araçları yolların açık kalması için çalıştı. Kar yağışının ardından ise Denizli adeta Sibirya soğuklarını yaşıyor. Geceleri eksi 20 derecelerde seyreden hava sıcaklığı, gündüz de eksi derecelerde oluyor. Vatandaşlar bir yandan soğuktan korunmak için kalın kıyafetler giyerken, bir yandan da yollarda oluşan buzlu yolda düşmemek için çaba gösteriyor.

SÜS HAVUZLARI DONDU
Soğuk hava hayatı olumsuz etkilerken, bazı havuzların dahi donduğu görüldü. Cumhuriyet Parkı’nda yer alan süs havuzunun soğuk havadan dolayı donduğu görüldü. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yollarda vatandaşların kayıp düşmemesi için çalışmalarını sürdürürken, özellikle vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde bir yandan tuzlama çalışması yapılıyor bir yandan da belediye ekipleri yollarda oluşan buzları kürüyor.
Denizli’de soğuk havanın hafta sonu da devam edeceği kaydedilirken, vatandaşların soğuk hava karşısında daha dikkatli olması istendi.