Denizli Belediyesi Yenişehir Kapalı Pazar Yeri'nin alt katını dans salonları ile bilgi evi ve kurs merkezine dönüştürüyor.
Yenişehir Kapalı Pazar Yeri'nin altı katı dans salonları ile bilgi evi ve kurs merkezine dönüştürülüyor. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda uygulamaya konulan projede 3 tane büyük dans salonu, kadınların pilates yapması için ayrı bir salon, bilgi evi ve kurs merkezi yer alıyor. Yapımı devam eden proje tamamlandığında bölge, sanatsal, kültürel, sosyal ve sportif aktivitelerin yapıldığı, çocukların eğitim aldığı çok yönlü bir tesise kavuşacak.
10 yılda yapılan tüm çalışmalarda kent insanının ihtiyaçlarının göz önüne alındığını ve bu amaçla farklı projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli Belediyesi olarak 10 yıl boyunca çok farklı projeler hazırlayarak hayata geçirdik.Amacımız halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda proje üreterek insanımızı mutlu etmek.Bu proje de onlardan biri. Yenişehir Kapalı Pazar Yeri'nin alt katını dans salonları ile bilgi evi ve kurs merkezine dönüştürüyoruz. Proje tamamlandığında bölge, sanatsal, kültürel, sosyal ve sportif aktivitelerin yapıldığı, çocukların eğitim aldığı çok yönlü bir tesise kavuşacak. Burada geleneksel halk danslarımız başta olmak üzere bir çok farklı dans kursları verilecek. Çeşitli çalışmalar için atölyelerimiz, 3 tane büyük dans salonu, kostüm odası, pilates ve spor için ayrı bir alan, 8 derslikli bilgi evi ve kurs merkezi, içinde hobi odası, bilgisayar odası ve oyun odası yer alacak" dedi.