Türkiye Kamu Sen Denizli İl Temsilciliği’ne, Türk Sağlık Sen (TSS) Denizli Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu getirildi. 
Üç yıldır Kamu-Sen Denizli İl Temsilciliği görevini yürüten Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Turgay Demirtaş, görevini TSS Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu’na devretti.

TES Denizli Şube Başkanı Turgay Demirtaş, yaptığı açıklamada, “Kamu Sen İl Temsilciğim süresince kamuoyunda ve tüm kurumlarda tüm memurların, emeklilerin, dara düşmüş herkesin sesi olmaya çalıştım. Yapılan yanlışları dile getirirken ilkem, kurumlarımızı yıpratmaktan çok hukuksuzluk yapılmasına, adam kayırmaya engel olmak olmuştur. Hep makamların kişilere göre değil, yazılı kurallara göre, hukuka göre doldurulması ve kurumların da hukuk kurallarına göre yönetilmesini savunmaya çalıştım. Elbette ki bu süreçte çeşitli engellemelerle mücadele etmek zorunda da kaldım. Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği bir bayrak yarışıdır. Şimdi ise bayrak nöbetini Türk Sağlık Sen Denizli Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu’na devrediyorum” dedi.
Görevi devralan TSS Denizli Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu da, ‘’Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini 3 yıldır omuzlayan Turgay Demirtaş başkanıma çalışma ve fedakarlığından dolayı teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Bugün itibariyle bayrağı devraldım. Turgay başkanımın ve diğer sendika şube başkanı ve il temsilcisi arkadaşlarımın destekleriyle bayrağı daha yukarılara taşıma azim ve kararlığındayız. Turgay başkanımın da belirttiği gibi bugüne kadar hiç kimseye yandaş ve payanda olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Biz, ideolojisi kamu çalışanlarının sorunları olan bir sivil toplum kuruluşuyuz’’dedi.