Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Denizli Belediyesi’nin şehircilik açısından ürettiği hizmetlerin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)’nin düzenlediği Ekonomi Yaz Seminerleri için gelen Ceylan, belediyeyi de ziyaret etti. Ceylan’ı Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, başkanlık makamında ağırladı.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Günalp, “Denizli Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü çalışmalarla Denizli’yi baştan aşağı bambaşka bir görünüme kavuşturdu. Kentsel değişim, elbette ki şehrin ekonomik yapısında da önemli değişimlere neden oldu. Birçok yatırımcı, bu değişim nedeniyle Denizli’ye yatırım yapmaya başladı. Bunun devamı da gelecek. Altyapı ve üstyapı konusunda kent merkezinde tüm çalışmalarımız tamamlanmış durumda. Bu yatırımları kentin diğer bölgelerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Bakan Yardımcısı Ceylan da Denizli’nin bir marka şehir olduğunu belirterek, “Gördüklerim karşısında inanılmaz bir keyif aldım. Türkiye’nin birçok şehrine gidiyorum. Denizli Belediyesi’nin sürdürdüğü bu çalışmaları, Anadolu’da çok az belediye gerçekleştirebiliyor. Önceki Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci’yi ve şimdiki Belediye Başkanımız Osman Zolan’ı hizmetlerinden dolayı kutluyor, başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda belediyenin şeref defterini imzalayan Mehmet Ceylan’a, Günalp tarafından çeşm-i bülbül takdim edildi.