Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan düzenlediği mitinglerde halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı Kale Mitingi’nde Zolan ve Zeybekci’yi büyük bir kalabalık karşıladı. Kale’de coşkulu kalabalığa hitap eden Zolan ve Zeybekci 30 Mart’tan sonra Kale’nin talihinin değişeceğini söyledi.
Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan yaptığı konuşmada kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek şöyle dedi: “Bugün tüm Kale ayağa kalkmış bizi karşıladı. Siz bizleri, evlatlarınızı bağrınıza bastınız. Allah hepinizden razı olsun. Kale muhteşem. Kale karar vermiş. Kale hazır. Kale bugün AK Kale olmuş. İnşallah hep beraber kol kola yürüyeceğiz ve hizmetin başlangıcını Kale'de birlikte yapacağız.”   

Bizler Erkan Hayla kardeşim ve buradaki kardeşlerimizle beraber oturduk ve dedik ki Kale'ye ne lazım? Kale'nin ihtiyaçları nelerdir? Bunları tek tek yazdık ve sizlere duyurduk. Kale için 96 Projemiz var. Allah'ın izni ile o projeleri tek tek yapacağız. Kale şimdiye kadar alamamış olduğu hizmeti inşallah büyükşehir ile 5 yılda alacak. Çünkü yaparsak biz yaparız, yaparsa Ak Parti yapar. Bunu Denizli’de herkes gördü. Denizlimizdeki gelişmeyi hepiniz gördünüz, tanıklık ettiniz. Ve yine göreceksiniz ki Denizli’nin merkezinde ne varsa tüm ilçelerimizde, Kalemizde de aynısı olacak.”

Kale için 96 proje hazırladıklarını, ancak yapacaklarının bu 96 projeyle sınırlı olmadığını söyleyen Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sandras Dağı'ndaki su Kale'ye gelecek. Kale selden kurtulacak. Yazın toz, kışın çamur olan yollarımız baştan aşağıya, hem de Denizli'de olduğu gibi sıcak asfalt ile kilit taşları ile döşenecek. Kale'ye geldiğinizde sanki Denizli merkezindeymiş gibi hissedeceksiniz. Kale'ye arıtma tesisi yapacağız. Kale'mizdeki üniversitemiz, Kale'mizdeki yurdumuz daha güzel imkanlara kavuşacak. Kale'miz spor salonu istiyor mu? Kale'miz hizmet istiyor mu? Bunlar sadece bir kısmı. Ben size soruyorum, bu saydıklarımı ve daha saymadıklarımı, o 96 projeyi Kale istiyor mu? Bu projelerimiz en az 96. İhtiyaç olduğunda 106 olur, 206 olur, 316 olur. Benim kardeşlerimin ihtiyaçları ne ise o proje olur bize de yapmak düşer. Yeter ki birliğimiz olsun, kardeşliğimiz daim olsun. Biz Kale'yi özledik, Kale'de hizmet etmeyi özledik. Belediyecilik anlamında artık Kale'mize AK Parti Belediyeciliği geliyor. İnşallah hizmet destanlarıyla buluşacağız. Denizli 2004'te bize yetkiyi verdi ve hizmet edin dedi. Şükürler olsun Denizli Dünya Kenti olma yolunda gidiyor. Denizlimiz Ege'nin imrendiği şehir oldu. İstiyoruz ki İlçe dendiğinde tüm Türkiye 'ye örnek gösterilecek ilçeler Denizli'deki ilçelerimiz olsun.”