Denizli’nin Kale ilçesinde Mustafa Demirci’yle yapılan ilahi konserine büyük katılım oldu.
Kale Genç İşadamları Derneğinin (KAGİAD) organize ve Kale Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan programİstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ulu Cami İmamı ve Türkiye Ezan okuma birincisi Ahmet Sarıkaya’nın Kuran-ı Kerim okumasıyla başladı.
Yapılan konsere Kale Kaymakamı Serap Özmen, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Bahtiyar Doğan, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Emniyet Amiri Arif Koç, Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, İlçe Müftüsü İshak Gökçe, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Kale Genç İşadamları Derneği Başkanı Özal Özgül, yapılan organizasyon da Kale Belediyesi’nin büyük katkıları olduğunu vurgulayıp, programa destekleyenleri teşekkür etti.Konuşmanın ardından Mustafa Demirci sahne aldı. Demir söylediği ilahilerle protokol üyelerini ve Kaleli vatandaşları mest etti. İlahi konserinin bitmesiyle Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Mustafa Demirci ve Ahmet Sarıkaya’ya tablo hediye etti. Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı konuşmada gecenin her sene yapılmasıyla birlik ve beraberliğin arttığını ifade etti.
Dernek Başkanı Özal Özgül desteklerinden dolayı Kale Kaymakamı Serap Özmen’e ve Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya teşekkür plaketi verdi.