Pamukkale Belediyesi, Kadir Gecesi’nde hazırladığı programda tüm ayrıntılar düşünüldü. Pamukkale İlçe halkını, Denizli halkını İncilipınar Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda buluşturan Pamukkale Belediyesi, 5 bin kişiyi Medine usulü iftarla bir araya getirdi.

Başkan Gürlesin, iftar öncesinde tüm vatandaşları selamladı. Kadir Gecesi’nde böylesi dev bir organizasyon gerçekleştirerek binleri buluşturan Başkan Gürlesin’e vatandaşlar teşekkürlerini iletti.
 
İftar sonrasında Nurullah Güneşdoğdu’nun sunumuyla gerçekleşen programda ise Hafız İbrahim Cuşan, seslendirdiği ilahi ve kasideler seslendirdi. Dünyaca ünlü hafız AnasBourak, Kuran-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğduve Hafız Osman Bostancı’da okudukları Kur-an’ı Kerim Tilavetiyle kalplere seslendi, binlere Kuran ziyafeti çekti. 

İncilipınar Parkı’nda dolu dolu gerçekleştirilen programda binler Sakal-ı Şerif ziyaretinin ardından açılan hasırların üzerinde Mekke Usulü teravih namazı kılındı,  Esma-Ül Hüsna tesbihatı gerçekleştirdi.

Dünyaca ünlü hafız AnasBourak teravih namazını kıldırdı. Yine muhteşem sesiyle  Kuran-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Hafız Mustafa Özcan Güneşdoğdu’da teravih namazı sonrası dua yaptı.
 
Programın sonunda sahneye çıkan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hafızlara teşekkür ederek, her birine içerisinde Kur’an-Kerim, tesbih ve esansın bulunduğu birer sanduka hediye etti. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde binlerce vatandaşı bu alanda buluşturmanın mutluluğu içinde olduğunu belirten Başkan Gürlesin, şunları söyledi; “11 ayın sultanı Ramazan ayında yer alan, maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran, Yüce Yaradanın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesindeyiz. İncilipınar Parkında hazırladığımız programla, Pamukkale İlçe halkımızı Denizli halkımızla birbirinden değerli hafızlarımızla buluşturarak  iftardan teravihe kadar bu gecenin manevi atmosferini hep birlikte yaşadık. Gecenin maneviyatına uygun dolu dolu bir programla ibadetleri yerine getirdik. Allah, Ramazan ayında tutulan oruçları, yapılan ibadetleri, Kadir Gecesinde yapılan duaları kabul eylesin. Tüm Müslüman Aleminin de Ramazan bayramı kutlu, mübarek olsun.”