Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bir haftalık bir program hazırladı. Konuyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye başkan yardımcıları Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, bir hafta boyunca düzenlenecek etkinlikler kapsamında 5 Mart'ta çeşitli mahallelerde yaşayan ve hayatı boyunca hiç sinemaya gitmemiş olan 50 kadını sinemaya götüreceklerini belirtti. Özen, "6 Mart'ta bir tekstil fabrikasında kadın çalışanlara yönelik ‘Mutlu Aile’ semineri vereceğiz. 7 Mart'ta bir panel düzenleyeceğiz. 8 Mart günü ise Delikliçınar Meydanı’nda çeşitli etkinlikler olacak. Tüm kadınlarımızı etkinliklerimize davet ediyoruz" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladıklarını belirterek, şunları söyledi:
"Biz Kadınlar Günü’nün bir gün değil 365 gün kutlanmasını diliyoruz. Toplumumuzun yarısını oluşturan, annemiz, eşimiz olan kadınlarımızın daha mutlu olması için elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan etkinlikler çok önemli ve anlamlı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."