Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, kısa süre önce yeni yerine taşınan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli'ni ziyaret etti.

Ziyarete, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Özen, hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmada köprü vazifesi gören Sevgi Eli'nin yeni binasında ziyaret ettiklerini belirterek, "Sevgiler paylaşıldıkça büyür.  Burada bunu gördük.  Herkes bir katkı koymuş.  Denizli halkı her zaman birbirinin yanında olmuş, bir dilim ekmeği bile paylaşmayı bilmiştir" dedi. 

Kadın dayanışmasının en güzel örneği

Özen, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sevgi Eli ekiplerimiz ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yardımına koşmaya hazır.  Herkesin yüzü gülsün, hepimizin kalbi sevgi ile dolsun istiyoruz. Buna katkı sağlayan ve destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a, Sevgi Eli ekibine ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.  Sevgi Eli'nin çığ gibi büyüdüğünü kaydeden Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız, ise yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu kaydederek, "Kadın dayanışmasının en güzel örneğini görüyoruz.  Hayırseverlerimizin destekleri ile büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu.