Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi Belediye Bakan Adayı Nihat Yeniyol, seçim gezilerine tekstil fabrikaları ile devam etti. Burada çalışan bayan ve erkeklere projelerini anlatan Yeniyol, destek istedi.
Kadınlara ve çocuklara özel önemli projeler oluşturduklarını anlatan ve göreve geldiklerinde hizmetleri sıralayacaklarını kaydeden Yeniyol, “Kadınlarımız, çocuklarımız ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Onlar için sayısız güzel projeler hazırladık. Kadınlarımıza çeşitli yardımlarımız olacak. Çalışan kadınlara kreş yardımımız olacak. Doğum ve düğünlerde desteklerimiz olacak. Kadınların ve gençlerin yaşam alanlarında önemli değişiklikler yapacağız. Ortaya koyacağımız hizmetlerle Merkezefendi’yi daha da yaşanır bir hale getireceğiz. Gençlerin sosyal alanlarını artırıcı çalışmalara da imza atacağız. Hedefimiz, Merkezefendi’de yaşayan her kadının mutluluğudur. Mutlu bir kadın, mutlu bir aileni ve mutlu bir toplumun temelidir. Kadınlarımız için her şey çok güzel olacak” dedi.
Projeleri sıralayan Yeniyol, “Kadın sığınma ve desek evi, kadınlara ekonomik özgürlük, istihdamlarda kadınlara pozitif ayrımcılık, aile rehberlik ve psikolojik destek merkezi, kadın merkezleri, aile destekleri, evlilik danışmanlığı, doğum ve düğün yardımları gibi destelerimiz olacak. Çocuk hayattır sloganı ile hayata geçireceğimiz projelerimiz arasında ise, sokak çocukları sosyal destek merkezi ve Türkiye’nin en büyük çocuk şehri, çocuk psikolojik ve rehberlik yardımları, dünya çocukları kardeşlik kampı, çocuk ödev ve etüd merkezleri, çocuk kreşleri, çocuk akşam bakım evleri, başarıya destek gibi projelerimiz var” dedi.