Denizli'yi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde temsil edecek 7 milletvekilinin seçileceği 7 Haziran milletvekili seçimleri öncesi siyasi partiler adaylarını belirledi.

İktidar partisi olan Ak Parti'de gözle görülür bir değişiklik olmadı. Denizli'yi Ak Parti adına TBMM'de temsil eden 4 milletvekilinin isimlerinin yine aynı sıralamayla ilk dörde yazılması şaşkınlık meydana getirdi. Ak Parti'de 1. sıra adayı Nihat Zeybekci, 2. sıra adayı Mehmet Yüksel, 3. sıra adayı Bilal Uçar, 4. sıra adayı Nurcan Dalbudak oldu.  
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Teşkilatında ise adaylar önseçimle belirlendi. Geçtiğimiz dönem 2 milletvekiliyle Denizli'yi mecliste temsil eden CHP'nin adayları bu dönemde tamamen değişti. İlhan Cihaner'in kontenjan aday olarak Denizli'den gösterilmesiyle 3. sıraya düşen Melike Basmacı milletvekili olamamıştı. Bu seçimlerde ise 1. sıradan aday gösterildi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde partisi adına yarışan Kazım Arslan da 2. sıradan aday gösterildi. 3. Sıra adayı Gülizar Biçer Karaca, 4. Sıra adayı da Adil Demir. 
Milliyetçi Hareket Partisi'nde ise işler biraz karışık. Son ana kadar Emin Haluk Ayhan'ın aday gösterilmeyeceğine inanan partililer, hayal kırıklığına uğradı. TBMM'de MHP adına Denizli'yi sadece Emin Haluk Ayhan, temsil etmişti. MHP bu seçimlerde Denizli'den 2. sıra adayı olarak Cafer Birtürk'ü, 3. sıradan da Ümit Bahtiyar'ı 4. Sıradan ise İsmail Yarımca'yı aday gösterdi. 
Denizli'den milletvekillerinin partilere göre sayıları için 7 Haziran akşamını beklemek gerekiyor.