İzmir’in Karşıyaka ilçesinde 32 yaşındaki S.T arkadaşıyla alkol aldığı esnada henüz bilinemeyen bir sebep yüzünden başına dayadığı silahı ateşleyerek hayatına son verdi.
Olay, gece saat 00.00 sıralarında Karşıyaka Alaybey Tersane Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No: 165 Daire 4'te meydana geldi. Akşamın ilk saatlerinden itibaren arkadaşı Y.E.(30) ile birlikte evlerinde alkol alan S.T , yan odadan bir şeyler alacağını söyleyerek arkadaşının yanından ayrılıp, yan odaya geçti. S.T’nin yan odaya geçmesiyle birlikte duyulan bir el silah sesi üzerine arkadaşının yanına giden Y.E., S.T’yi kanlar içinde yerde bularak durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede S.T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.
Başına sıktığı kurşun ile hayatına son veren genç adamın ardında herhangi bir not bırakmadığı belirlendi. Genç adamın aynı zamanda işsiz olduğu ve annesinin onun için kiraladığı bir dairede tek başına kaldığı öğrenildi. Yaşamına son veren S.T’nin cesedi otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.