Aydın’ın Kuşadası ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada yaralanan 1’si ağır 8 işçi hastanede tedavi altına alındı.
Kaza; bugün saat 18.00 sıralarında Kuşadası, Söke çevre yolu Yaylaköy köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kuşadası ilçe merkezinin çeşitli yerlerinde devam eden inşaatlarda çalışan işçileri evlerine götürmek üzere yola çıkan Hamit Kıstırak idaresindeki 09 SG 858 plakalı servis aracı, Söke istikametine seyir halindeyken Yaylaköy köyü mevkiine geldiğinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Takla atarak ters dönen minibüs, metrelerce sürüklendikten sonra şarampole düşerek durabildi.
Kazada hurdaya dönen aracın içerisinde sıkışan sürücü Hamit Kıstırak ve 7 işçi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen jandarma, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştıkları aracın içerisinde çıkarıldı. Durumu ağır olan sürücü Hamit Kıstırak ve diğer yaralılar, bölgeye sevk edilen çok sayıda ambulansla Söke Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.