Çameli İlçesinin Acar Muhabiri Sosyal Medya'nın fenomeni Sezgin ÖZDEMİR hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Çameli İlçesinin seçkin ve Köklü alilelerinden Kasım ÖZDEMİR'in oğlu Sezgin ÖZDEMİR hafta sonu düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatını Denizli’nin tanınmış Ailelerinden olan Bayram ÖNAY'ın kızı Nergiz ÖNAY ile hayatını birleştirdi.

Güller ile süslenmiş yolda yürüyen ve nikah töreninin yapılacağı yere gelen genç çift uzun süre davetliler tarafından alkışlandı.
Düğün Törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ,Çameli Kaymakamı Şeref ALBAYRAK ,Çameli Ak Parti ilçe Başkanı Tanju GÖKÖZ,Ak Parti Kadın Kolları ve Yönetim Kurulu, Sivil Toplum Kuruluşları Çameli'nin ve Denizli'nin ,İş Dünyası ,Sosyete ,Spor Camiası ,Akrabaları,Damadın ve Gelinin İş Arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.





Genç çiftin nikahını ise Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN nikah şahitliğini Çameli İlçesinin tanınmış doktarlarından Aile Hekimi Özcan ÖZÇELİK, Havide KOYUN,Merve ÖZDEMİR ve Fatma BAĞCI yaptı. Genç çifte öğütler veren Başkan Arslan 4 şahit için genç çiften 4 çocuk istedi. Konuşmaların ardından genç çift bir ömür boyu mutluluk için ‘Evet’ derken Havai Fişek gösterileri ile Gökyüzü şenlendi Nikah töreninin ardından genç çiftler Harmandalı oynayarak mutluluklarına ortak olan davetliler daha sonra genç çiftlere eşlik etti.
Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğünde, Paralar ve dövizler havada uçuşurken gelin ve damat takı yağmuruna tutuldu.




“MUTLULUĞU İKİNCİ KEZ YAŞIYORUM”
Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Kasım ÖZDEMİR ve Şerinaz ÖZDEMİR duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Oğlumuzun düğün töreninde eş dost ,siyaset ,İş Dünyası ve akrabalarla birlikte olmak bu güzel anı yaşamak ve paylaşmak onur verici. Bu mutluluğu ikinci kez yaşıyorum. Geçtiğimiz günlerde Torunumun Üniversiteye kazanması beni mutlu etti ; Nesillerimiz bize her daim mutluluk yaşattığı için biz de bu duygularla halkımız için çok daha güzel hizmetler yapma şevkiyle yaşıyoruz.” ÖZDEMİR en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederken, dünya evine giren gençlere de ömür boyu mutluluk diledi.