Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Anemon Otel’de yapılan tanıtım toplantısında projelerini açıkladı.
İpek'in projeleri arasında Horoz Arena büyük ilgi toplarken, golf sahası, tenis kortu, hipodrom, spor kompleksleri, yeraltı otoparkları, Delikliçınar Meydanı projesinin de kenti kalkındıracak projeler arasında yer aldığı belirtildi. İpek, ilçe turizmi için yapılacak tesisler ile birlikte tarım ve zirai kalkınma projesi, et ve süt entegre tesisleri, ilçe kültürevleri de dikkat çekti.
Kent merkezinde trafiğe kapalı olan yolların açılacağını ifade eden Ali İpek, "Esnafın cebi para dolmazsa Denizli hiçbir şekilde kalkınamaz. Önce küçük esnafın karnı doymalı. Önce vatandaşın cebine para girmeli. Aksi takdirde sorunlar katlanarak büyür. Biz vatandaşın hayat standartlarını yükseltmeyi hedeflemek zorundayız. Hem maddi hem de manevi çözümlerimiz, Denizli’yi ayağa kaldıracak, birkaç sene içinde de adını televizyonlarda gururla sıkça duyacağınız bir Denizli’yi oluşturacağız. Bunu birlikte yapacağız" dedi.