DİMDER Başkanı Erol Uçkan, Yönetim Kurulu üyeleri Mutlu Kelişti, İsmail Çegeli, Bilal Kırboğa, Mustafa Karapınar, görevine yeni başlayan Vali Şükrü Kocatepe’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek üyeleri Vali Kocatepe’ye görevinde başarılar dileyerek iyi dilek temennilerini iletti. 
Dernek Başkanı Uçkan, Denizli’ye geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine tecrübeli bir valinin atanmasından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. 
Denizli İnternet Medyasının günlük ziyaretçi sayısının yaklaşık 100 bin civarında olduğunu belirten Uçkan, internet medyasının sosyal medya gücünden de faydalanarak çok büyük kitlelere ulaştığını söyledi. Uçkan, Vali Kocatepe’ye Denizli ile ilgili her türlü hizmete internet medyası olarak destek vereceklerini sözlerine ekledi.
Vali Kocatepe ise Denizli’yi yakından tanıyan biri olarak bu kente  atanmasının kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, “Geçmiş dönemde hizmet eden valilerimiz gibi bizde elimizden gelen her türlü hizmeti yapacağız. Denizli’nin çok ciddi bir tanıtıma ihtiyacı var. Bu ihtiyacı karşılamak için her türlü kanalı kullanacağız” dedi.