Karahayıt Colossae Otel’de yapılan Turizm Haftası kutlama etkinliğine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen ve TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu ve turizmciler katıldı. 
Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, törende konuşma yapmadı. Tören çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Kocatepe, “Gelecek için hazırlanan projelerle Denizli turizmin başkenti olacaktır. Bunun alt yapısı ve destinasyonları hazır” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli ve ülke turizmin geliştirilmesi için projelere destek verdiklerini söyledi. Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ise, Turizm Haftası töreninde istatistiksel olarak 2002-2014 yıllarına ait bilgi verdi.  Müdür Korkmaz, “Denizli turizm açısından çok iyi bir noktadadır” dedi. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen ise, Denizli Tanıtım Vakfı kurulması gerektiğine işaret etti. TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turan Köseoğlu, TURSAB olarak Pamukkale’nin ziyaretçi sayısının artırılmasına ve güzelleştirilmesine çalıştıklarını söyledi.
Turizm Haftası etkinlikleri nedeniyle yerel ve ulusal basın mensupları ve Denizli İnternet Medyası’na, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe tarafından verilen Teşekkür belgesini verildi. Vali Kocatepe İmzalı Teşekkür Belgesi’nde, “Ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından olan İlimizin turizm potansiyelinin tanıtılması alanlarında yaptığınız öz verili çalışmalardan dolayı 39 Turizm Haftası münasebetiyle teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” denildi.

Törende www.haberdenizli.com adına teşekkür belgemizi imtiyaz sahibi Mutlu Kelişti, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci'den aldı. Sitemizin İmtiyaz Sahibi Kelişti, Denizli Valiliği'nin internet sitelerine önem verdiğini belirterek, manevi değeri yüksek olan bu belgeyi kendilerine veren Vali Kocatepe'ye teşekkür etti.