Denizli İnternet Medyası Derneği, ikinci olağan genel kurulunda Denizli Güncel Haber portalı imtiyaz sahibi İsmail Çegeli başkanlığa seçildi.
Denizli internet haber sitelerinin tek çatı altında toplayan Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ikinci olağan genel kuruluna çok sayıda internet medyasının temsilcileri katıldı. Divan başkanlığını Muharrem Tüzün’ün yaptığı genel kurulda eski başkan Erol Uçkan faaliyet raporunu okudu. Genel kurulda söz alan Uçkan, yaklaşık 2 yıllık çalışmalar hakkında bilgi verdi. Birlik mesajı veren Uçkan, yeni yönetimin bu dönemde çok daha aktif bir rol üstleneceğini söyledi.
Tek adayın yarıştığı genel kurulda seçimler açık oylama ile yapıldı. DİMDER’in yeni başkanı İsmail Çegeli, mevcut üyelerin tamamının desteğiyle başkanlığa seçildi. Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu,Mutlu Kelişti, Tahir Aygün, Bilal Kırboğa ve Erol Kes. Yapılan seçimlerin ardından konuşan DİMDER Başkanı İsmail Çegeli, tüm dernek üyelerine teşekkür ederek, “Yeni dönemde elimizden geldiğince bilinirliğimizi daha da artırarak kendimizi Denizli’ye anlatacağız. Her gün yüzbinlerce internet kullanıcısı Denizli’de internet sitelerinde güncel gelişmeleri takip ediyor. Ancak reklam ve ilan pastasından aldığımız pay çok düşük. Yeni dönemde bu pastanın dilimini daha da büyüteceğiz” dedi.