Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı ve ardından gelen sağanak yağışlar nedeni ile Denizli Eskihisar Mahallesi'nde 1970 yılında yapılan İlyas Dere Köprüsü toprak kaymasına sonucu  büyük zarar gördü.  O bölgede ulaşımın normale dönmesi ve köprünün yapılması için tüm imkanlarını harekete geçiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, toprak kaymasının olduğu alanda incelemelerde bulundu. 
İnceleme sonrası konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Subaşıoğlu, “ Eskihisar Mahallemizle huzurevini birbirine bağlayan önemli geçitlerden birisi olan köprümüzün inşaatını bugün başlattık.  Yol güvenliği açısından çok önemli bir çalışma olan köprümüzün tadilatını bir hafta içerisinde de bitirmeyi düşünüyoruz. Kazasız belasız tamamlamak nasip olur İnşallah.  Eskihisar Mahallemize hayırlı olsun” dedi.
Eskihisar Mahalle sakinleri ile Mahalle Muhtarı Kadir Işık olaya çok kısa sürede müdahale ederek can ve mal kaybı olmadan tadilata başlayan Merkezefendi Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti.