Denizli'nin Honaz ilçesinde 1991 yılında dünyaya gelen tek yumurta ikizleri Yunus ve Emre Yılmazlar, Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda ilkokul eğitimlerini tamamladı. Aynı sınıfta eğitim gören, aynı sırayı paylaşan tek yumurta ikizleri, lise eğitimlerini de birlikte 75. Yıl Endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. Liseden sonra askere giden ikizler aynı birlikte askerlik yaptı.

Rize'nin Pazar ilçesinde jandarma olarak askerliklerini yapan Yunus ve Emre Yılmazlar aynı koğuşta, aynı ranzada altlı üstlü yattı. Askerliklerini tamamlayan ikizler daha sonra Merkezefendi Belediyesi'nde işe alındı. Belediyenin vatandaşı karşılama yeri olan Çözüm Masası'nda birlikte mesai yapan Yunus ve Emre'ye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

İKİZLERİ DÜĞÜN AYIRDI

Şimdiye dek aynı hayatı yaşayan ikizleri düğün ayırdı. İkizlerden Emre Yılmazlar, düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. Tülay Mustafa Demirci çiftinin kızı Cemile Demirci ile evlenen Emre Yılmazlar'ın nikahını ise Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı. 

İpek Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün ve nikah merasimiyle 24 yıllık beraberlik mutlulukla son buldu. İkizlerden Yunus Yılmazlar, kardeşiyle ayrılmaktan dolayı biraz hüzünlü olduğunu, ama kardeşinin mutluluğunun ise kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. 
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, ilk kez böylesine ilginç bir nikahı kıydığını söyleyerek, Emre ve Cemile çiftine bir ömür boyu mutluluk diledi.