AK Parti kurucu üyesi ve Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, İlk günkü aşkla bu gün yine yollarda olduklarını belirterek, diğer partiler gibi seçim hesabı yapmadıklarını söyledi. 


AK Parti Milletvekili adayları Dr. Sema Ramazanoğlu ve Emin Okkaya, Çal İlçesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı. Milletvekili adaylarının ziyareti AK Parti Çal İlçe Başkanlığı ile başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Süller-Hançalar Yolu, Akkent Gölbaşı Parkı ve Ortaköy’de kilit parke taşı döşenen yol açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte gerçekleştiren milletvekili adayları, Süller Mahallesi'ndeki su deposunun temel atma törenine katıldı. Akşam saatlerine kadar Çal’da vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinleyen Dr. Ramazanoğlu, Çallıların yoğun ilgisinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti. AK Parti kurucu üyesi de olan Dr. Ramazanoğlu, AK Parti Çal İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi yine ilk günkü heyecanı yaşadıklarını söyledi. Dr. Ramazanoğlu, “Partimizin ilk temelleri atıldığında yaşadığımız heyecanı yine yaşıyorum. O zamanlar da bu parti yüzde 5'i bile  geçemezler  beklentisi vardı. Ancak AK Parti iktidar oldu” dedi. 

Dr. Ramazanoğlu: “İlk günkü aşkla yine yollardayız”

Denizli'de doğduğunu ve büyüdüğünü anlatan Dr. Ramazanoğlu, “Memleketime hizmet etmek için bu kez sizlerin desteğine ihtiyacım var. Biz diğer partilerin yaptığı seçim hesaplarını yapmıyoruz. Biz hesap adamı değiliz, biz yürek adamıyız. İnanıyorum ki 1 Kasım’da AK Parti yine tek parti olarak iktidar olacak ve millet iradesi hakettiğini alacak. İlk günkü aşkla bu gün yine yollardayız. Haydi ‘Bismillah’ diyerek yine yola çıktık" dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Emin Okkaya ise, 1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesi  tüm vatandaşları seçime katılarak oy kullanmaları konusunda uyardı. Okkaya, “Geçmiş yıllarda ülkenin koalisyon hükümetlerinde yaşadığı sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Bu ülke tek parti iktidarını isteyen bir ülke. Tek parti iktidarı olarak ülkeye hizmet eden AK Parti bundan sonra da bunu başaracak güçtedir. 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde millet iradesi yine AK Parti’ye tek parti iktidarı olma hakkını verecektir" dedi.