Edinilen bilgiye göre olay, Denizli'nin Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Pamukkale Üniversitesi’nde okuyan 19 yaşındaki genç kız, harçlığını çıkarmak amacıyla çalışmak için Merkezefendi İlçesi Çamlaraltı Mahallesi’nde bulunan ve üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan bir kafede işe başladı. İşyeri sahibi olan şahıs ise iddiaya göre genç kıza ‘Başka bir yerde işimiz var’ diyerek, Pamukkale İlçesi Karahayıt Mahallesi’ndeki bir otele götürdü.  
İddiaya göre burada genç üniversite öğrencisi kıza alkol içiren kafe sahibi, daha sonra üniversite öğrencisine tecavüz etti. Yaşanan olayın ardından soluğu jandarmada alan genç kız, kafe sahibi hakkında suç duyurusunda bulunarak şikâyetçi oldu. İfadesinde kafe sahibinin kendisini kandırdığını iddia eden genç kız, zorla tecavüze uğradığını öne sürdü.  
Yaşanan bu olayın ardından gözaltına alınan kafe sahibi, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çamlaraltı Mahallesi’ndeki kafenin sahibi olduğu öğrenilen şahsın, Denizli’de bir siyasi partinin de eski ilçe başkanı olduğu belirtildi.