İkikız'ın kurucuları Elvan Erdem Akbaş ve Meral Delikara, ev tekstili tasarımlarını şenlikte stant açarak tanıttı, kanserli çocukların tedavilerine destek verdi. 

Kansersiz Yaşam Derneği'nin İstanbul'da düzenlediği alışveriş şenliğini Denizli'den İkikız temsil etti. Tanınmış büyük markalarının stantlarının bulunduğu şenlikte İkikız, kendi tasarımlarından oluşan ev tekstili koleksiyonunu açtığı stantla tanıttı. Koleksiyonun özel ürünlerinden İkikız ağaç baskı keten bornoz ile İkikız hediye paketleri şenlikte dikkat çeken ürünler oldu. İkizız'ın kurucu ortaklarından Elvan Erdem Akbaş, "Sosyal sorumluluk projelerinde var olmak, kanserli çocuklara bu vesileyle destek olmak bizim için büyük bir gururdu" dedi. Akbaş, katılımcıları, zevkli, zarif ve her detayına kadar itinayla hazırlanmış stantlarında karşılarken hem çok mutlu hem de heyecanlı olduklarını belirtti. 

İkikız'ın diğer kurucu ortağı Meral Delikara ise, "Önemli olan ürünlerimizde insanların kendinden bir şeyler bulması ve bunu yaşam alanlarına taşımalarıdır. İşte bu noktada ürünler bizden çıkıp insanlara ait oluyor ve onlardan aldığı enerji ile farklı bir yansımaya sebep oluyor. Böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine Denizli olarak destek olmak bizi çok mutlu etti. Sosyal sorumluluk projelerine devam etmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.