Uşak’ın Banaz ilçesinde alarında husumet bulunan bir grup, hasımlarının oturmakta olduğu kıraathaneyi taradı. Olayda bir kişi öldü, biri olayla ilgisi olmayan iki kişi yaralandı.
Olay akşama doğru Banaz Dörtyol Mevkii'nde bulunan bir kırtahanede meydana geldi. Edinilen bigliye kıraathanenin dışında oturmakta olan Nihat Aydınve İbrahim Dursun'u takip eden hasımları F.M. ve E.B. araçla yol üzerinden geçerken hasımlarının bulunduğu kıraathaneyi taradı. Bir anda Nihat Aydın, İbrahim D. ve Ayhan S. isimli üç kişi kendielrine ateş edilmesi sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Yaralılardan Nihat Aydın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, İbrahim D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Öte yandan olayla ilgisi olamyan ve açılan ateş sonucu yaralananlardan Şabanköy eski muhtarı Ahyan S.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
"İKİ GÜN ÖNCE DE KAVGA ETMİŞLER"
Aralarında açıklanmayan bir nedenden dolayı husumet bulunduğu öğrenilen tarafların 2 gün önce de tartışma yaşandığı öğrenildi. Olaydan sonra yakalanan şüpheliler F.M. ve E.B.'nin sorgularının devam etttiği bildirildi.