Ünlü sunucu İkbal Gürpınar, Denizli'nin Çardak ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Adalet ve İncilipınar Parkı'ndaki Ramazan etkinliklerini ilçelere de taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda ekranların sevilen yüzü İkbal Gürpınar, Çardak ilçesinde söyleşi ve şiir etkiliği için sahneye çıkarken, programı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ve çok sayıda vatandaş izledi. 
Sahneye çıkan İkbal Gürpınar Denizli'nin dört bir köşesinde Ramazan organizasyonları olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Çardak'a geldiği için teşekkür etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Zolan ise, Çardaklıların Ramazanlarını tebrik ederek, "Ramazan ayı sonuna doğru yaklaştıkça daha da güzelleşiyor. O manevi atmosfer her yerden hissedilir hale geliyor. İkbal Hanım sağ olsun her sene Denizlimizi güzelleştirir, Ramazanımıza değer katar, güzellikleri bizlerle paylaşır" dedi.
Denizli merkezde ise vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'nin Adalet ve İncilipınar Parkı'nda hazırladığı etkinliklere akın etti. Bu kapsamda sanatçı Sadi Cesuroğlu, Türk Halk Müziği konseri ile Adalet Parkı'nı dolduran vatandaşlara keyifli saatler yaşatırken, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuar sanatçıları ise İncilipınar Parkı'nda sahne aldı. Konservatuar sanatçıları Türk Sanat Müziği konseri ile geceye renk kattı.