Fethiye’de 4. sınıf öğrencisi S.A, babasıyla birlikte gezmek için gittiği zeytinyağı fabrikasının güvenlik önlemi olmayan atık su havuzuna düştü. Boğulmak üzereyken havuzdan çıkartılan S.A, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Menteşeoğlu İlkokulu 4/E sınıfı öğrencisi 9 yaşındaki S.A, topladıkları zeytinleri sıktırmak için zeytinyağı fabrikasına giden babası C.A'yla birlikte, fabrikayı görmek için Seydikemer ilçesine geldi. S.A., babası zeytinleri sıktırmak için sıra beklerken bir ara gözden kayboldu. Baba C.A, 5 dakika sonra kızının kaybolduğunu fark edince çevrede aramaya başladı. Fabrikanın arka tarafına geçen C.A, ağzı açık vaziyette bulunan atık su havuzunun içerisinde kızını fark edince çevreden yardım istedi. 
Fabrikadaki görevlilerin yardımıyla havuzdan çıkarılan minik S.A., 112 Acil Servis ambulansıyla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp masajıyla yaşatılmaya çalışılan S.A., solunum yetersizliği yüzünden yoğun bakım servisine çıkarıldığı sırada hayatını kaybetti. Kızının hayatını kaybettiğini duyan C.A ve yakınları sinir krizleri geçirdi. S.A'nın cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, zeytinyağı fabrikasında inceleme yaptı.
S.A’nın okuduğu Menteşoğlu İlkokulu 4/E sınıfı öğrencileri, acı haberin ardından büyük bir üzüntü yaşadı. S.A'nın ani ölüm haberi üzerine öğretmeni Serap Tarhan ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Sırasını çiçeklerle süsleyen arkadaşları “S.A'yı kalbimizde yaşatacağız. O iyi bir arkadaştı. Çok çalışkandı. Onu hiç unutmayacağız” diye konuştular.