Denizli İl Genel Meclisi İdari ve Diğer İşler Komisyon üyeleri ile İmar ve Bayındırlık Komisyon üyeleri Pamukkale Kaymakam Erdoğan Beypınar 'ı makamında ziyaret etti.
Denizli İl Genel Meclisi İdari ve Diğer İşler Komisyon üyeleri, Mehmet Ali Gölcüklü, Mehmet Akdağ, Hasan Tahsin Güneyli, Ergün Ersoy, Süleyman İsen ile İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyeleri: Şükriye Ünsal, Osman Yüceliş, Hüdai Pulaş, Selahattin Özçiftçi, İlhan Sarıkaya, Yaşar Büyükgürsoy ve Bilal Faruk Gören, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar’ı ziyaret etti.
Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Denizli İl Genel Meclisi İdari ve Diğer İşler Komisyon üyeleri ile İmar ve Bayındırlık Komisyon üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Beypınar, “Denizlinin Büyükşehir olması ile kurulan Pamukkale ilçesi Türkiye’de 19 ilden daha büyük ve gerçekten ciddi sorumluluk isteyen bir ilçe. Bizlerde bunun farkındayız. Üstümüze düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirerek Pamukkale ilçesini güzelleştirmeye çalışacağız”dedi.
İl Genel Meclisi İdari ve Diğer İşler Komisyon Üyeleri ile İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyeleri Pamukkale Kaymakam Erdoğan Beypınar’a yeni görevinde başarılar diledi.