Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayında kentin farklı mahallelerinde düzenlediği geleneksel iftar sofraları Dokuzkavaklar Mahallesi ile devam etti. Mahalle iftarında sevgi gösterileriyle karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. İftar yemeğinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Zolan, “Bugün 21 Haziran. Ramazan ayının en uzun orucu bugün tutuldu. Dokuzkavaklar’da yoğun bir katılım vardı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her mahallede aynı coşkuyu aynı güzelliği yaşıyoruz” diye konuştu.
 
Kapalı Yüzme Havuzu 1 yıl içinde tamamlanacak

Başkan Zolan  Dokuzkavaklar’da hayata geçirilecek projelerle ilgili konuştu. Zolan “Üçgen Kavşağımız 1 Temmuz’da ihaleye çıkıyor. İhalenin içinde hem Üçgen hem Zeybek Köprülü Kavşağı yer alacak. Uzun zamandır arzu edilen köprülü kavşağımıza da kavuşmuş olacağız” dedi.
 
Başkan Zolan 121 Dev Proje içinde yer alan kapalı yüzme havuzunun ise bir yıl içinde bitirileceğini belirterek, “Dokuzkavaklar ve bölgedeki diğer mahallelerimizde çocuklarımız ve hanım kardeşlerimiz ücretsiz yüzme kursu alacak. İnşallah Denizlimizde yüzme bilmeyen kalmayacak” açıklamalarında bulundu.
 
Semt hastanesi tüm bölgeye hizmet verecek
 
Başkan Zolan, “Dokuzkavaklar Mahallesi’nde yapılacak semt hastanesiyle ilgili ise şunları söyledi: “Burada semt polikliniği adı altında büyük bir bina inşa edilecek. Yaşlı ve hastalarımız her branşta röntgen, MR gibi işlemlerini yapabilecek. Burada yatak olmayacak. Yatması gereken hastalar geniş çaplı hastanelerimize alınacak. Hastanenin arsasını biz almıştık, inşaatını da Pamukkale Belediyesi yapacak. Güzel bir işbirliğiyle sadece Dokuzkavaklar değil Sevindik, Aktepe, Karşıyaka, Anafartalar ve Akhan’a kadar bu bölgeye hizmet edecek olan bir hastane yapılmış olacak.”