Başkan Zolan, Fatih Mahallesi’nde altyapı çalışmaları nedeniyle sabır gösteren mahalle sakinlerine teşekkür ederek, Fatih’in örnek bir mahalle olacağını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Fatih mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fatih Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına eşi Berin Zolan ile birlikte katılan Başkan Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı ve ramazanlarını kutladı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Zolan, “Her gün bir mahallede iftar yapıyoruz, her gün bir mahalleye gidiyor vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bugün de Fatih’teyiz. Fatih şu anda yoğun çalışmamızın olduğu yer. Fatih’te içme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı değişiyor. Artık sona geldik, yağmur suyu hatları da ilk defa yapılıyor. Şimdi ev bağlantılarına başladık. İnşallah birkaç ay içinde tamamlayacağız” dedi.

“Fatih örnek mahalle olacak”

Mahallede alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına geçeceklerini kaydeden Başkan Zolan, Fatih’in örnek bir mahalle olacağını söyledi. Başkan Zolan, sözlerine şöyle devam etti: “İnşallah tüm mahallelerimizi alt ve üst yapısıyla tamamlayarak yürüyüşümüze devam edeceğiz. Fatih ve diğer alt yapı çalışması yapılan mahallelerimizde yaşayan insanlarımız olağanüstü sabır gösterdiler. Sabırlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek aylarda daha farklı daha güzel noktalara geldiğimizi hep birlikte göreceğiz.” Başkan Zolan’ın eşi Berrin Zolan ise, bir ramazan ayına daha kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydederek, “Ramazan ayı buluşmalarımız gelenekselleşti. Bugün Fatih mahallemizde beraberlik içinde iftarımızı yaptık. Allah birliğimizi bozmasın” dedi.


Zekican Şenkaya