11 Ayın sultanı Ramazan'ın Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrası, Bu seferde Ak Vadi Konutları’nda yapıldı. Ak Vadi Konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile birlikte mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Başkan Zolan, aynı sofrada aynı yemeği paylaşmaktan öte aynı duyguları paylaştıklarını ifade ederek, “Bugün Ak Vadi Parkımızda da yoğun bir katılımla güzel bir iftar yaptık” dedi.

Zolan Konuşmasında, 121 Dev Proje kapsamında bölgeye bir kapalı yüzme havuzu inşa edeceklerini bu proje ihalesinde son aşamaya gelindiğini belirterek, “Ak Vadi bölgesinde Aktepe, Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinin ortasına 121 Dev Proje kapsamında inşallah bir kapalı yüzme havuzu yapacağız. Bu bölgedeki  çocuklarımıza, hanım kardeşlerimize ve arzu eden herkese yüzmeyi ücretsiz olarak öğreteceğiz.”
 
AK VADİ’DEKİ DEĞİŞİM 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla Ak Vadi’de yaşanan değişime dikkati çeken Başkan Zolan, “Bundan 10 yıl önce Denizli’nin kanalizasyonu Ak Vadi’de akardı. Çocuklarımız burada akan pis suyun içinde oynardı. Artık burada şimdi güzel bir park var. ‘Çocuklarımız kanalizasyon akan pis kokulu yerlerde oynamaya layık değil, onlar çim kokulu çiçek kokulu ağaçların altında spor alanlarında nezih bir ortamda oynamaya layık’ dedik ve parkımızı hizmete sunduk. Çocuklarımız Avrupa standartlarında bir parka ve spor alanına kavuşmuş oldu” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından vatandaşlarla dertleşen Başkan Zolan, isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.