Huzurlu İnşaat Yöneticileri Denizli Valisi Abdulkadir Demir’i ziyaret etti.
Ziyarette Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Holding Denizli Temsilcisi Hakan Bar, Huzurlu İnşaat Ege Koordinatörü Mehmet Kılıçaslan, Denizli Proje Müdürü Mustafa Eken, Pazarlama Müdürü Osman Üstüner hazır bulundu. Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Huzurlu Gayrimenkul’ün Denizli’de gerçekleştirecekleri projeler hakkında Denizli Valisi Abdülkadir Demir’e bilgi verdi.
Görüşmede Huzurlu İnşaat’ın Şemikler Mahallesi’nde Aralık ayı içerisinde temelini atacağı 96 dairelik İhlas Evleri 1 etap konut projesi ve Bereketli Mahallesi’nde butik villa projesi ile ilgili fikir paylaşımında bulunuldu.
İhlas Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören Bey’in memleketine bir çok yönleriyle ayrıcalıklı bir projeye imza attıklarını belirten Bıyıklı, "Denizlilere yaşanabilir, huzurlu ve inşaat teknolojisinin en son yeniklerinin kullanılacağı bir yaşam alanı sunacağız. Huzurlu Gayrimenkul olarak Türkiye genelinde 19 noktada şantiyelerimiz var. Bugüne kadar 370 konut teslim ettik. Diğerleri de yapılıyor" dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir de yapılan çalışmaların Denizli’ye yararlı olması temennisinde bulundu.