Huzurlu İnşaat, İhlas Evleri ismiyle Denizli’de iki konut projesine imza atıyor.
10 villa ve 96 lüks dairelik projelerini ekim ayında hayata geçirecek firma, tanıtım toplantısıyla projelerini duyurdu. Suada Restoran’da gerçekleşen konut proje tanıtım toplantısına; Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, Pazarlama Müdürü Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Holding Bölge Temsilcisi Hakan Bar, Huzurlu İnşaat Ege Koordinatörü Mehmet Kılınçaslan ile konut projesine ilgi gösteren çok sayıda vatandaş katıldı.
Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, 35 ayrı noktada yürüttükleri projelere Denizli’yi de eklediklerini ve şimdiden projelerin büyük rağbet gördüğünü açıkladı. Bıyıklı, yaptıkları konutların 35 ayrı noktada yükseldiğini belirterek, “İki ayrı projemizi de Denizli’de yapmaya başlayacağız. Hem villa hem de konut projelerini tanıtıyoruz. İlginin büyük olması, kalite ve güvenden taviz vermeyen Huzurlu İnşaat ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Hem villa hem konut projelerimizle konut piyasasında Denizli’ye hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Ekim ayında temelleri atılacak projelerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Huzurlu İnşaat’ın ilk projesi Servergazi Devlet Hastanesi’nin hemen üzerinde yükselecek. 10 konutluk villadan oluşan proje ise mimari yapısı ve çevre düzenlemesi ile göz kamaştıracak. Her türlü konfor ve lüksü içinde barındıracak İhlas Villaları, 330 metrekare genişliğinde olacak.
İkinci proje ise Şemikler Mahallesi’nde yapıalcak. 96 dairelik İhlas Evlerinde çeşitli metrekarelerde 2+1 ve 3+1 daireler hem konfor ve hem de mimari olarak kendisini gösterecek. Oyun alanları, yürüyüş yolları ve yüzde 70 yeşil alan içerisinde olacak sitede güvenlik hizmeti ve kapalı otopark sistemi bulunacak.