İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde terör örgütü üyeleri tarafından öldürülen savcı Mehmet Selim Kiraz için Denizli Adliyesi’ne tören düzenlendi. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan saldırının kendilerini korkutmadığını, hatta güçlendirdiğini ifade eden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, “Teröristler ve onların hamileri amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaktır” dedi. 
İstanbul Çağlayan Adliyesinde terör örgütü üyeleri tarafından rehin alınarak öldürülen Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan saldırı, Denizli’de de yapılan basın açıklamasıyla kınandı. Meslektaşlarına yönelik yapılan saldırıyı kınayan Denizli Adliye Sarayı’ndaki hakim, savcı ve avukatlar, Adliye Sarayı önünde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.
Hakim, savcı ve avukatların katıldığı basın açıklamasında konuşan Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, “Bu yapılan saldırı hepimize yapılmış bir saldırıdır. Bu yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Savcımızın şehit edilmesinin acısını yaşarken, bir taraftan da yargı camiasının bütünlüğünü bozmaya yönelik açıklamalar yapılmaktadır. Bu açıklamaları ve çabaları ibretle izliyoruz. Şu an yapılması gereken ortak akıl ile adliyelerin güvenliğinin sağlanması için neler yapılabileceğinin belirlenmesidir. Olayın ayrıntıları yetkililer tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Şimdi birlik zamanıdır” dedi.
Yaşanan saldırının ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit edilmesinin haberinin yüreklere kor gibi düştüğünü belirten Denizli Cumhuriyet Başsavcısı, “Bizler bu büyük acıyı yürekten hissetmekteyiz. Bu saldırı Cumhuriyet Savcısı Mehmet Salim Kiraz şahsında hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye inanan tüm insanlığa karşı yapılmış, sindirme ve gözdağı verme girişimidir. Ancak bu saldırı bizleri korkutmayacak, daha da güçlendirecektir. Bu hain saldırıyı düzenleyenler ve arkasındaki tetikçileri bilsinler ki; her türlü zorluğa rağmen görevlerini fedakarca yerine getiren hakim, savcılarımız ve adalet çalışanları görevlerini en güzel şekilde yerine getirecektir. Teröristler ve onların hamileri amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Yargı camiamızın ve milletimizin başı sağolsun” dedi.
Konuşmaların ardından Adalet Sarayı önünde toplanan hakim, savcı ve avukatlar bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.