Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden madenciler için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu eğitimci ve öğrencileri lokma hayrı yaptı. 
Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından tüm yurtta devam eden madencileri anma etkinlikleri devam ediyor. Son olarak Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Honaz Meslek Yüksekokulu’nda lokma hayrı yapıldı. Öğretim üyeleri ve öğrencilerin girişimleriyle yapılan lokma hayrına Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı lokma hayrında binlerce kişiye lokma dağıtıldı.
Bu etkinliklerin birlik ve beraberlik için önemli olduğunu belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, "Soma’da yaşanan faciadan dolayı hepimiz büyük üzüntü yaşıyoruz. Bu millet inşallah bir daha böyle acılar yaşamaz. Bugünler daha çok birbirimize kenetleneceğimiz günler. Okulda hocalarımızın ve öğrencilerimizin yaptığı çok önemli bir şey. Ben yeniden tüm maden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.