Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
MHP adayı Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Gökpınar’da kahvehane toplantısı ve Denizli Göçmenler Derneği’nin düzenlediği akşam yemeğine katıldı. Projeleri hakkında bilgiler veren Bahtiyar, vatandaşların sorunlarını dinledi, destek istedi.

Bahtiyar yaptığı konuşmada, “Alt yapı, içme suyu, yol, kanalizasyon, parklar ve   spor tesisleri zaten belediyenin yapması gereken hizmetler. Belediyeler bunun için vardır ve bu hizmetler için kurulmuştur.  Bunları yaparken, uygulayacağınız projelerle vatandaşın yaşam standardını yükseltmeniz de gerekiyor. İşte biz bunun için yola çıktık. Pamukkale’nin yaşam standardını yükselmek için yollara döküldük” dedi.
Ekibiyle birlikte Pamukkale’de yaşayanların hizmetkarı olmak için yola çıktıklarını kaydeden Bahtiyar, “Belediyeciliği,  çok iyi bilen biriyim. Hayatımın önemli bir bölümünü,  yani 15 yılını belediyenin çeşitli kademelerinde çalışarak geçiren bir kardeşinizim. Denizli’de nelerin eksik olduğunu ve daha nelerin yapılması gerektiğini çok iyi biliyorum. Projelerimizi ve ekibimizi buna göre oluşturduk. Ben sizden bana inanmanızı, güvenmenizi ve  beş yıllığına yetki vermenizi istiyorum” diye konuştu. 

Belediye kararlarında halkın katılımını sağlayacaklarını belirten MHP adayı Bahtiyar, “Benim belediye başkanlığım döneminde “ben yaptım oldu” anlayışı asla olmayacak. Pamukkale’de yaşayan insanlarımızın onaylamadığı, yada onları rahatsız edecek hiçbir oluşuma müsaade etmeyeceğim. Benim önceliğim sizin görüşleriniz olacak. Aldığımız kararlarda halkın katılımını ön planda tutacağız. Asla ve asla kapalı kapılar ardında kararlar alıp ilçe halkına dayatmayacağız, buna inanın. Şeffaf bir belediyecilik anlayışı önceliğimiz olacak” ifadelerini kullandı.
Seçim çalışmaları nedeniyle bir aydır Pamukkale ilçesini karış karış dolaştığını dile getiren Bahtiyar, “Propaganda çalışmalarına başladığım bir aylık süreçte ilçenin ne tür öncelikleri olduğunu belirledik. Gittiğimiz yerlerde bize haklı olarak bazı vatandaşlarımız projelerimizi sordu. Projelerimizi bugüne kadar açıklamamamızın ana nedeni buydu. Önce vatandaşlarla tek tek bir araya gelip ilçenin önceliklerini belirlemekti. Kısa sürede projelerimizi sizinle paylaşacağız” dedi.