Mimar Sinan Caddesi'nde esnafları ziyaret eden AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, vatandaşın sevgisini kazanıyor. Esnaf ziyaretleri sırasında Subaşıoğlu'nu karşısında gören Ekrem Aslantaş, "hizmet için gelenlerin her zaman yanındayız" dedi. 

Seçim çalışmalarını hız kesmeden devam eden AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi İlçesi'nde ayak basmadık yer bırakmak istemeyen Subaşıoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Muratdede Mahallesi Çevreyolu ve Mimar Sinan Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret eden Subaşıoğlu, esnaflarla fikir alışverişinde bulunuyor. Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Subaşıoğlu'na geri bildirimler de geliyor. Mimar Sinan Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Subaşıoğlu'nu karşısında gören Ekrem Aslantaş, "hizmet için gelenlerin herzaman yanındayız. yolunuz açık olsun" dedi. 
"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"
Gittiği hemen her yerde halkın tüm kesminden olumlu geri bildirimler alan Subaşıoğlu, aynı zamanda çocuklar tarafından da seviliyor. Subaşıoğlu'nu gören 4 yaşındaki Cihangir Akçay, "Bizim Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sizleri çok seviyorum" dedi. 
"Sonuna kadar arkandayız"
Subaşıoğlu'yla karşılaşan Süleyman Delikanlı ise, "Muhammet kardeşim. Çıkmış olduğun yolda başarılar dilerim. Sonuna kadar arkandayız" dedi.