Denizli’de 41 yıldır doğru, dürüst ve tarafsız haberleriyle Denizli’nin sesi olan Hizmet Gazetesi, yapılan anlaşma ile artık Denizli, Uşak ve Ege’nin yeni kanalı olan Kanal 59’in bünyesine katıldı. Alınan karar ile Hizmet Gazetesi bundan sonra Ege’nin yeni kanalı olan Kanal 58’in bünyesinde yer alacak.

Hizmet Gazetesi’nin devir işlemleri ise Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı, Kanal 58 Yönetim Kurulu Üyesi Vekil Erdağı, Denizli Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Varol ve Hizmet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Varol arasında yapıldı. Yapılan anlaşma ile Hizmet Gazetesi, Kanal 58’e devir edildi.

Ege’nin yeni kanalının Denizli’nin güçlü gazetesi Hizmet Gazetesi’ni de bünyesine dahil etmesinin önemli olduğuna vurgu yapan Kanal 58 Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı, “Kanal 58 olarak yatırımlarımıza hiç hız kesmeden devam ediyoruz. Amacımız Ege Bölgesi’nde güçlü bir medyayı oluşturmak. Bunun için Denizli’de 41 yıldır yayın yapan Hizmet Gazetesi’ni de bünyemize dahil ettik. Hedefimiz Hizmet Gazetesi’nin ekibi ile Kanal 58’in ekibinin doğru, dürüst ve tarafsız haberleriyle bölgenin en güçlü medya kuruluşu haline gelmesidir. Yeni oluşumumuz Denizlimize ve Ege bölgesine hayırlı olsun” dedi.