Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarına devam ediyor.
MHP adayı Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde  10. Ege Tarım Fuarı, 1. Sanayi Esnafı, ve Fatih Pazar yerini ziyaret etti. MHP Fatih Mahallesi seçim bürosu açılışına katıldı.  Bahtiyar akşam da Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Denizli Evliyaları ve Seyid Ahmet Arvasi konulu konferansa katıldı.
PAMUKKALE OVASI MODERN TARIMLA BULUŞACAK
MHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, bu yıl EGS Parkta 10.su açılan Ege Tarım Fuarına katıldı. Üreticiler, sektör temsilcileri ve fuarı ziyarete gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Bahtiyar, “Belediye başkanı seçilmemiz durumunda verimli Pamukkale Ovasını modern tarımla buluşturacağız. Bugün ilimizin lokomotif sektörü olan Tekstil ihracatımız yılda 2.5 milyar Dolar. Tarım da niye bu rakamı yakalamayalım.  Pamukkale’nin o verimli arazisini uygulayacağımız projelerle modern tarımla buluşturursak bu hayal değil” diye konuştu. MHP adayı Bahtiyar Tarım fuarından alkışlarla uğurlandı.
ESNAFTAN YOĞUN İLGİ
Bahtiyar tarım fuarının ardından 1.Sanayi esnafıyla bir araya geldi. Bahtiyar sanayi esnafı tarafından “büyük başkan” sloganlarıyla karşılandı. Bobin sardı, torna tezgahının başına geçti.  Bahtiyar, “Ben sizden 5 yıllık yetki istiyorum. Pamukkale’nin parmakla gösterilen bir yer olması çağın hizmetleriyle buluşması için yetki istiyorum. Hizmetkarınız olmak için yetki istiyorum” dedi.   
FATİH’E HİZMET YAĞACAK
MHP adayı Bahtiyar, Fatih mahallesindeki seçim bürosunun açılışını yaptı. Mahalle sakinlerinin miting alanına çevirdiği seçim bürosunun açılışında konuşan Bahtiyar, “Fatih mahallesinin sorunlarını biliyorum. Yeşil alan, okul, spor tesislerinin eksikliği var. Bunlar zaten şimdiye kadar yapılması gereken hizmetlerdi. Yani Belediye’nin asli görevi. Ancak maalesef bugüne kadar yapılmadı. Biz göreve geldiğimizde bunları bir an önce yapacağız. Projelerimiz, ekibimiz hazır. İş size düşüyor. Size hizmet etmek için yetki istiyorum” ifadelerini kullandı.
PAZAR YERİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
MHP’li Bahtiyar seçim bürosunun açılışının ardından Fatih pazaryerinde halkla kucaklaştı. Vatandaşların ikram yarışına girdiği Bahtiyar, Pazar esnafı ve alışverişe gelenlerle sohbet etti, sorunları hakkında bilgi aldı. Fatih sakinlerinin daha modern ortamlarda alışveriş yapmalarının hakları olduğunu kaydeden Bahtiyar, “Biz bu tür sıradan alışveriş yerleri yapmayacağız. İçerisinde her türlü etkinliklerin yer aldığı modern çağın gereklerine uygun alışveriş merkezleri inşa edeceğiz. Biz hazırız ve 30 Mart’ı bekliyoruz. Yani sizin desteğinizi bekliyoruz” diye  konuştu.
CENTİLMENCE YARIŞ OLSUN
MHP Pamukkale adayı Ümit Bahtiyar, Tarım fuarı çıkışında AKP Pamukkale adayı Hüseyin Gürlesin’le karşılaştı. Birbirlerine başarı dileklerini ileten  Bahtiyar ve Gürlesin, centilmence bir seçim yarışı olmasını dilediler.