Uzun yıllar çeşitli yayın kuruluşlarında da yazdıkları sözleri takipçileri ile paylaşan ve sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte sözlerini platform ile dünyaya duyuran Yalav, aydın kesiminin de dikkatini çekmeyi başardı. Son olarak “Ölümsüz olmalıydı sevdalar güzel kadın insan yeri geldiği zaman dinlenmeliydi” ifadeleri takipçilerinin büyük beğenisini kazanan Yalav’ın kime ithafen bu sözleri yazdığı da konuşulmaya başlandı.


 
OYUNCULUĞA PUSU İLE BAŞLADI

Oyunculuk sektörüne giriş hikayesini okurlar ile paylaşan Yalav, “ATV Ekopazar sunucusu Aylin hanım bendeki cevheri ilk keşfeden kişi olarak benim camia içinde olmam gerektiğini söyledi. Benim için çok büyük bir adımdı bu. Yıllardır birşeylerin mücadelesini veren ve insanın istediği takdirde neleri başarabileceğini göstermem açısından önemliydi. Teklifi düşünmeden kabul ettim. İlk oyunculuk tecrübemi Kurtlar Vadisi Pusu’da İngiliz komutanın yakın koruması John Smith’in adamı karakteri ile oldu. Ardından O hayat Benim, Kaderimin Yazıldığı Gün, Arka Sokaklar, Küçük Ağa gibi sevilen dizilerinde çeşitli karakterleri canlandırdım” dedi. 



KENDİMDEN ÖDÜN VERMEDİM


Bu oyunculuk serüveninin kendisinde kazandırdıklarını anlatan Yalav, “Bir anda ülke gündeminde tanınan, bilinen bir insan olmanın elbette olumlu tarafları kadar olumsuz etkileri de olmuyor değil. Bana kazandığı en büyük onur tanınmak oldu. Ben ne olursam, hangi noktaya gelirsem geleyim kendimden, duruşumdan ve hayat felsefemden ödün vermedim. Bu süreçte güzel kadın gibi güzel insanları da tanıma fırsatım oldu” dedi.



KİM BU GÜZEL KADIN?
 

Sosyal medya sayesinde geniş kesimlere ulaşan kısa veciz sözlerin kaleme alınma serüvenini ve gelinen süreci değerlendiren Yalav, “Ünlü olmam ve sonraki süreçte takdir edersiniz ki insanın çevresi Demirağlarla örülüyor. Bu ağlardan kurtulup kendi öz benliğini yaşamak günümüz şartlarında zorlaşıyor. Ancak, insan başını kaldırdığında ve her şeye rağmen değişmeyen duruşu ve hayata bakışı ile insanlara örnek olabilenleri görünce ister istemez bir etkileşim oluyor. Bu gerek duygusal ve gerekse de sosyal açıdan değerlendirilebilir. İşte bu nokta da benim bu sözleri yazmamdaki en büyük etken olan güzel kadın devreye giriyor. Herkes herşeyi hak ediyor. Ancak hak ettiğini yaşayan ve yaşayamayan insanlar var. Benim gözümde güzel kadın hak ettiğinden daha iyilerini yaşamaya namzet bir karakter. Bunu ister bir meta, ister bir düşünce yapısı ister felsefe olarak algılayabiliriz. Ancak tek bir gerçek var o da güzel kadın” dedi.