AGD Denizli Şubesi Ortaokullar Komisyon Başkanı Ali Kocaköse, “Çanakkale silahla iman gücünün çarpışmasıdır ve bu çarpışmada imanlı yürekler Allah’ın izniyle galip gelmiştir. Bugünün gençliği bu mücadeleden ders alıp hayatını büyük idealler uğrunda harcamalıdır. AGD olarak Çanakkale ruhunu daima diri tutmaya çalışıyoruz.

Kocaköse, Amacımız din, vatan ve namus uğruna bedenlerini siper eden şahitlerimize vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemektir. Şehitlerimizi Şehit oldukları manaya uygun şekilde yad ediyoruz. Çanakkale şehitlerini bu kampanya vesilesiyle bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun. Bıraktıkları mukaddes mirasa sahip çıkmayı sürdüreceğiz. 

Anadolu ve Osmanlı coğrafyasında neredeyse şehidi olmayan şehir bulunmadığını, bu coğrafyada her şehirden, ilçeden, kasabadan ve hatta her köyden bir şehit verilmiştir. Çünkü bu mesele ümmetin ortak meselesidir. Fidan dikme etkinliğimiz 27 Mart Pazar Günü Saat 10.00’dan itibaren Karakurt Mahallesi yolundaki arazide olacaktır. 15’inde cepheye giden ecdadımızın hatırasını canlı tutmak için yaptığımız bu etkinliğe tüm genç kardeşlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.