Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda Hemşirelik Haftası dolayısıyla Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. 
Hemşirelik Haftası dolayısıyla Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı ekibi ve solist Ahmet Algün tarafından Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Etkinlik hemşireler ve sağlık çalışanlarından büyük ilgi gördü. Konsere, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. İbrahim Demirciler, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Burdurlu, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, idareciler ve hastane çalışanları katıldı. 
Konser sonunda Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, her sağlık çalışanının yeri ve öneminin büyük olduğunu
belirterek, "Sağlık sektörünün olmazsa olmazları arasında yer alan, şefkat, merhamet ve iyilik timsali olan hemşirelerimizin de sorumlulukları ve önemi çok büyük. Hemşirelerimiz klinik, poliklinik, ameliyathane ve yoğun bakım gibi pek çok bölümde önemli görevler üstleniyorlar. Bu nedenle tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftası'nı içtenlikle kutluyor, hepsine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.