Ziyaret sırasında AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, ülkemizin önce ahlak ve maneviyat ilkesi kapsamında yeni nesillere ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, Anadolu Gençlik Derneği’nin Denizli ili ve Türkiye genelindeki faaliyetlerinden bahsetti. Öztürk, milli ve manevi değerlere sahip çıkmak adına gerçekleştirdikleri hizmetlerde hedeflerinin imanlı  nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi.  

ŞUURLU NESİLLER ŞUURLU ÖĞRETMENLERİN ELİNDE YETİŞİR

Anadolu Gençlik Derneği’nin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Karademir, “Şuurlu nesiller ancak, şuurlu Öğretmenlerin elinde yetişebilir. Öğretmen Kur’an ve sünnet hamuru ile yoğrulursa, talebesini de aynı hamurla yoğurur. Kur’an ve sünnet ile yoğrulan nesillerden ise, hayırlı evlatlar, hayırlı nesiller meydana gelir. Hayırlı nesiller de huzurlu toplumları oluşturur. Huzurlu toplumda ise; terör, kavga, zulüm ve kötülük yerine barış, adalet ve iyilik hâkim olur. Kurtuluş istiyorsak sımsıkı İslam’a sarılmalıyız. İslam, dünya ve ahiret saadetinin tek yoludur.” diye konuştu.
Öztürk, Karademir’e sağlıklı, bilgili, şuurlu, kültürlü ve manevi değerlere sahip nesillerin yetişmesi için yapılacak her türlü hizmetin destekçisi olacaklarını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.