Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, HAY Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (HAYSİAD) Ege İstişare toplantısına katıldı. Gürlesin,  derneğin eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.  


Adalet Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki toplantıya, Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan,  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Fahrettin Göksu, HAYSİAD Genel Başkanı Mahmut Akbulut, Denizli Şube Başkanı Hüsrev Karatopçu ile derneğin Aydın, İzmir, Manisa ve Uşak il başkanları ve çok sayıda dernek üyesi iş adamı katıldı.
Toplantıda, dernek faaliyetleri arasında yer alan çalışmalar ele alındı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, burada bir konuşma yaparak dernek üyelerine, eğitime ve ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.
Derneğin eğitim alanında başarılı çalışmaları bulunduğunu kaydeden Başkan Gürlesin, “HAYSİAD Derneği üyelerimizle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Derneğimizin eğitime verdiği önem herkes tarafından bilinmektedir. Nitelikli insanların yetiştirilmesinde bu ülkeye fayda sağlaması noktasındaki gayretlerinizi yakından takip ediyoruz. Bu nedenle önemli bir göreviniz olduğunu düşünüyorum. Hizmet etmek, hele ki eğitimde yardım elini ihtiyaç sahiplerine uzatmak, bana göre dünyada görüp göreceğimiz en güzel duygulardan biridir. Her kim bir taş üstüne taş koyuyorsa Allah ondan razı olsun. Bizler de bu noktada, gerek kamu ve gerekse sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesimiyle birlikte işbirliğine açığız. Bu vesileyle dernek üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.